Δυνατά τα αδύνατα

ΔΥΝΑΤΑ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ

Θέλουμε να οικοδομήσουμε, να παράξουμε, να δημιουργήσουμε. Κι αν θελουμε κάτι πράγματι να γκρεμίσουμε, είναι η Ελλάδα του παρασιτισμού, της μιζέριας και της εθνικής αναξιοπρέπειας.

Θέλουμε να κάνουμε λοιπόν, δεν θέλουμε να γίνουμε.
Αν θέλαμε να γίνουμε, υπήρχαν και υπάρχουν άλλοι πιο εύκολοι δρόμοι.

Υπήρχαν και υπάρχουν κόμματα και κυβερνήσεις που μας έδιναν την δυνατότητα "να γίνουμε". Αλλά όχι και τη δυνατότητα "να φτιάξουμε, να αλλάξουμε". Ήταν και είναι κόμματα και κυβερνήσεις μιας Ελλάδας που απέρχεται. 

Έχουμε χρέος να παλέψουμε για τη ζωή μας, να υπερασπιστούμε τον εαυτό μας κι όλους όσους «δεν έχουν φωνή». Ο ρόλος του πολίτη δεν εξαντλείται στην ψήφο. Οφείλουμε να επανορθώσουμε τις αδικίες που επιτρέψαμε. Πράγματι μπορούμε να σταματήσουμε την καταστροφή. 

Χρειαζόμαστε έναν μαγνητικό τομογράφο κι ένα τηλεσκόπιο. 

Έναν μαγνητικό τομογράφο για να εντοπίσουμε ακριβώς τις αιτίες της εθνικής μας καθυστέρησης. Ένα τηλεσκόπιο για να αποκτήσουμε μια πανοραμική εικόνα από το μέλλον που έρχεται". Τα "υλικά" που έχουμε, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, αρκούν όχι μόνο για να ξανασταθούμε στα πόδια μας, αλλά για να κάνουμε το μεγάλο άλμα.

Γι αυτό ξεκινάμε να κάνουμε αυτά που "δεν γίνονται".

Για να ακριβολογούμε αυτά που οι άλλοι σας λένε "δεν γίνονται". Είτε γιατί δεν τα θέλουν, είτε γιατί δεν τα αντέχουν.

Μπορούμε να κάνουμε δυνατά τα αδύνατα.

Να δημιουργήσουμε την νέα Ελλάδα. Την Ελλάδα της νέας γενιάς. Την Ελλάδα που θα δώσει πραγματική ελπίδα στους ανέργους με νέες στέρεες θέσεις εργασίας.  Ξεκινάμε να κάνουμε αυτά που "δεν γίνονται", για την Ελλάδα, για την επόμενη Ελλάδα.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΓΑΘΑ.