politicalstartup

ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ;

Να πετύχουμε ένα θαύμα ανάπτυξης για τους Έλληνες
που παράγουν και δημιουργούν στην πραγματική οικονομία,
στο κράτος, στην κοινωνία, στον πολιτισμό, για τη νέα γενιά, για τους ανέργους.

Ονοματεπώνυμο
Email
Περιφέρεια
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Lorem ipsum sint occaecat cupidatat non proident sunt in culpa qui officia.

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

1. ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ

Η Ελλάδα είναι υποδουλωμένη στο χρέος της. Η υπερχρέωση και η διεθνής επιτήρηση της εθνικής οικονομίας, συνεπάγονται απώλεια της εθνικής κυριαρχίας στη λήψη αποφάσεων για κρίσιμους τομείς της δημόσιας πολιτικής στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και σε ό,τι αφορά τις διεθνείς οικονομικές σχέσεις, ακόμη και τα εθνικά θέματα.  [...]

2. ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ

Η επαγγελία της ανάπτυξης έχει καταντήσει μια καθολική κοινοτοπία, κατάλληλη μόνο για το κομψό, παράλληλο σύμπαν των συνεδρίων, πολύ μακριά από την πραγματική ζωή. Ακόμη και σε εκείνες τις μεριές του πλανήτη που η οικονομική μεγέθυνση καλπάζει, η ευημερία των απλών ανθρώπων δεν ήρθε ποτέ ή κράτησε λίγο. [...]

3. ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ιδιαίτερα τώρα που η χώρα μας δίνει μάχη επιβίωσης, το περί δικαίου αίσθημα των πολιτών είναι ο ακρογωνιαίος λίθος, η πλέον θεμελιώδης, κρίσιμη και αποφασιστική παράμετρος για να κερδηθεί μια τέτοια μάχη.  Η γενικευμένη συναίσθηση αδικίας που επικρατεί στον τόπο μας, είναι απολύτως δικαιολογημένη.   [...]

4. ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Η δημοκρατία της μεταπολίτευσης, παρά την θετική συνεισφορά της, τελικά απέτυχε να προστατεύσει τα συλλογικά συμφέροντα των απλών ανθρώπων. Επέτρεψε την υπερχρέωση, τον πελατειασμό, την διαπλοκή, το πολιτικό χρήμα, τελικά την κακή διακυβέρνηση. Όμως, μόνο μία απάντηση υπάρχει: Περισσότερη και καλύτερη δημοκρατία! [...]

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ

Η μόνη κοινωνική κατηγορία που δεν έχει φωνή,
δεν έχει εκπροσώπηση στην Ελλάδα της χρεοκοπίας,
είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι.

Απευθυνόμαστε στους ανέργους ώστε μαζί να ξεκινήσουμε μια συστηματική προσπάθεια προώθησης πολιτικών για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, για το άνοιγμα της αγοράς εργασίας για όλους. 

Πρέπει να αντισταθούμε σε πολιτικές και πολιτικούς
που για να κερδίσουν τις ψήφους άλλων κοινωνικών κατηγοριών,
καταστρέφουν τις ελπίδες των ανέργων για τη δημιουργία νέων θέσεων παραγωγικής εργασίας.

Εμείς δεν υποσχόμαστε διορισμούς και ρουσφέτια για να έρθετε μαζί μας, ούτε μαγικές λύσεις που δεν υπάρχουν. Θέλουμε μαζί να φτιάξουμε από την αρχή την επόμενη Ελλάδα στην οποία δεν θα έχει κανείς ανάγκη από ρουσφέτια. Απευθυνόμαστε στην αδικημένη Ελλάδα, τους Έλληνες που η παρασιτική Ελλάδα αδυνατεί να αξιοποιήσει, όλους αυτούς που λένε ότι δεν έχουν πια καμία δουλειά στην Ελλάδα όχι για να προσφέρουμε θέσεις εργασίας. Σας θέλουμε μαζί μας για να προωθήσουμε πολιτικές που αντί για πελατειακή εκδούλευση σε κάποιους, θα εξασφαλίσουν παραγωγική δουλειά σε όλους.

Την ώρα που τα κόμματα της παρασιτικής μεταπολίτευσης πατούν πάνω στο κουφάρι της ελληνικής οικονομίας για να εκπροσωπήσουν συμφέροντα κομματικών πελατειών του ιδιωτικού ή τον δημοσίου τομέα, ο δικός μας στόχος είναι να εκπροσωπήσουμε το κρυφό όπλο της χώρας μας, το παροπλισμένο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Περισσότερα εδώ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΕΙΠΑΝ - ΕΓΡΑΨΑΝ

Σε άρθρο του καταφέρεται με δριμύτητα κατά του καπιταλισμού.

Καθώς η υπόθεση των Panama Papers βρίσκεται στο επίκεντρο της διεθνούς ειδησεογραφίας, το θέμα των offshore εταιρειών σε φορολογικούς παραδείσους αποκτά ξανά ιδιαίτερο ενδιαφέρον: Αν και οι περισσότεροι γνωρίζουν «ονομαστικά» τις πρακτικές αυτές, το τι σημαίνουν ακριβώς και πώς χρησιμοποιούνται είναι άγνωστα για πολλούς.

BLOG

ΣΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ, Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ.

Μία κόλαση νέων, απαράδεκτων μέτρων, ειδικά για τους Έλληνες που παράγουν, για τη νέα γενιά και για τους ανέργους, αποφάσισε η κυβέρνηση Τσίπρα. 

Συνέντευξη στην "Κ" του Τζειμς Ρόμπινσον, καθηγητή στο Harvard.

Από τον Harold James, Kαθηγητής Ιστορίας και Διεθνών Σχέσεων του πανεπιστημίου Πρίνστον και συγγραφέας.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

"Σχέδιο Εθνικής Ανάταξης - 10 ανατρεπτικές αλλαγές" | παρουσίαση

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016

Το "Σχέδιο Εθνικής Ανάταξης - 10 ανατρεπτικές αλλαγές"​ παρουσίασε χθες το βράδυ στην Αθήνα, στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, η πολιτική πρωτοβουλία "με την επόμενη Ελλάδα".

[ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 11 ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΕΔΩ] ​

Συγκεκριμένα, οι 10 ανατρεπτικές αλλαγές που παρουσιάστηκαν είναι οι εξής:

  Παρουσιάστηκε η επόμενη Ελλάδα

  4 Μαΐου 2016

  Με το ερώτημα-πρόσκληση: «ΕΡΧΕΣΑΙ ΜΑΖΙ; Να πετύχουμε ένα θαύμα ανάπτυξης.

  you

  Εσύ;

  Έρχεσαι μαζί μας;

  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

  ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ;

  Θέλω...

  1. Να προσυπογράψω τις αρxές και τις πολιτικές.

  2. Να συμμετέχω σε επιστημονική επιτροπή.

  3. Να συνδιοργανώσω ένα γεγονός.

  4. Να βοηθήσω ως εθελοντής.

  5. Να στείλω την ιδέα μου.

  6. Να βοηθήσω ως χορηγός.